TECNO COFFEE SRL

Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TECNO COFFEE SRL - Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 2.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 2

Automate de cafea in sistem comodat:

Cine suntem:…….. Tecno Coffee S.R.L., denumirea comerciala a societatii in care activam, s-a infiintat in anul 2005, avand scopul de a-si imbunatati in permanenta serviciile pentru  clienti, in virtutea unor colaborari de durata si de success.

Ce oferim noi:……..Putem oferi consumatorilor de bauturi calde si reci solutii practice, la cele mai bune preturi, cu produse si servicii de calitate.

Cum colaboram:…..… Pentru clientii pretentiosi, ca si pentru cei care trebuie sa se incadreze intr-un anumit buget, indiferent de numarul de angajati, putem oferi solutii optime. Societatea noastra va poate pune la dispozitie diverse automate pentru bauturi calde , si modalitati de colaborare astfel incat dumneavoastra si colegii sa puteti servi o cafea in conditiile cele mai bune doar printr-o apasare de buton.Automatele sunt amplasate gratuit in sediile firmelor, iar intretinerea se face in mod gratuit de personalul nostru.In urma solicitarii dumneavoastra o persoana specializata se va deplasa la sediul dumneavoastra pentru a decide ce brand de cafea sau bautaura calda preferati , si ce modaliate de colaboare considerati avantajosa , pentru a face o constatare cu privire la ce automate de cafea va sunt necesare si unde vor fi amplasate .

Semnarea contractului:……. Dupa semnarea contractului se vor monta automatele de cafea si/sau bauturi calde.Intr-un interval de o saptamana se vor face vizite zilnice pentru a se stabili periodicitatea vizitelor de alimentare si intretinere pentru ca acestea automate de cafea sa functioneze neintrerupt si la calitate maxima.

Galerie foto Centru Inchirieri Automate Cafea Bucuresti-Sector 2