AeroTaxi

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Aricestii Rahtivani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AeroTaxi - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Aricestii Rahtivani.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Aricestii Rahtivani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Aricestii Rahtivani

Va recastigam si va punem la dispozitie timpul dumneavoastra, va scutim de stresul cotidian al lipsei de timp. Daca o calatorie cu autoturismul care in medie dureaza 3 ore, cu un elicopter AeroTaxi dureaza maximum 30 de minute. Vreti sa aveti un weekend deosebit pe Valea Prahovei dar traficul rutier pe DN1 vinerea dupa-amiaza va ingrozeste?

Noi suntem prezenti pentru a va reda o parte din relaxare. Problemele asociate cu companii aeriene comerciale, cum ar fi intarzierile, orarele de zbor neflexibile, pierderea legaturii de zbor, suprarezervarea, lipsa de conexiuni rapide intre doua locatii, blocajul in traficul rutier supraaglomerat, sunt doar cateva dintre provocarile cu care se confrunta multe calatorii de afaceri.

Solutiile oferite de AeroTaxi vor rezolva toate aceste probleme. Pentru toate afacerile, zboruri VIP sau zboruri de transfer Aerotaxi va duce in siguranta la destinatie, facand legaturi intre aeroporturi si locatii diferite de pe tot teritoriul Romaniei. Acestea includ de la taxi aerian, zboruri de afaceri, transport VIP, zboruri de supraveghere, filmari video sau TV si fotografii aeriene, zboruri de agrement si pentru ocazii speciale, transporturi medicale si speciale. Putem face aproape orice, atata timp cat ceea ce ne cereti este compatibil cu normele de securitate aeriana si legislatia privind aviatia civila din Romania.

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Aricestii Rahtivani