Complex Turistic Valea Iazurilor

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Belciugatele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Complex Turistic Valea Iazurilor - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Belciugatele.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Belciugatele
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Belciugatele

La solicitarea dumneavoastra, puteti admira de la bordul aeronavelor alaturi de prieteni, o panorama deosebita. Zborul, visul si imaginatia, dorinta de milenii de a ne ridica de la sol, de a imita pasarile, a devenit acum posibil si accesibil.

Balonul cu Aer Cald ofera posibilitatea petrecerii timpului liber intr-un mod deosebit. Actiunile de team-building pot deveni mult mai atragatoare si deosebite.
Orele propice pentru zborul cu balonul sunt la rasaritul si apusul soarelui atunci cand atmosfera este calma iar privelistea foarte deosebita. Decolarea si aterizarea sau aterizarile, pentru ca putem face mai multe, sunt line si placute.
Amintirile vor fi de neuitat, fotografiile nemaipomenite.

Durata unui zbor este de aproximativ o ora dar zborurile se pot desfasura si pe o durata mai mare de 2 ore. Dupa aterizare urmeaza o scurta ceremonie de botez, inmanarea diplomelor pentru cei care au zburat pentru prima data cu Balonul cu Aer Cald si bineinteles, "consfintirea" acestora cu un pahar de sampanie.

Zboruri de Agrement - Avion & Balon
Zboruri cu Balon Aer Cald - Pret 660 Euro/1h ( capacitate - 3 persoane )
* REZERVARE CU 3 ZILE INAINTE

Zboruri cu Avion Agrement - 165 Euro/1h ( capacitate - 1 persoana )
Zbor cu MotoDeltaplan - 110 Euro/1h
* REZERVARE CU 3 ZILE INAINTE

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Belciugatele