Transylvania Live

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Transylvania Live - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 2.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 2

20 de minute tur cu avionul deasupra oraşului si a împrejurimilor. Nu exista un mod mai bun de a vedea panorama oraşului si cele mai frumoase peisaje si obiective turistice ale oraşului. De asemnea vei putea realiza poze memorabile ale acestora care iti vor aminti mereu de clipele minunate petrecute.

Fie ca vrei sa faci o surpriza unei persoane speciale din viata ta, unui coleg sau prieten, fie ca vrei sa experimentezi pe pielea ta fiorii zborului, amintirile acestui eveniment vor aduce mereu un zâmbet pe buze si emotia unei clipe deosebite.

Stapaneste nesfarsitul cer si bucura-te de o experienta pe care cu siguranta nu o vei uita! Cele 20 minute de zbor includ pornirea motorului, decolarea si aterizarea aeronavei

Produs disponibil - intre orele 09.00-10.00 am in zilele de sambata, duminica. 
-in peste 20 de orase din Romania: Bucuresti, Alba-Iulia, Arad, Bacau, Bistrita, Braila, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Hunedoara, Iasi, Oradea, Miercurea-Ciuc, Pitesti, Ploiesti, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Tulcea, Turda.

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 2