Rent Jets Romania

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Rent Jets Romania - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Turda.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Turda
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Turda

Uitati de stresul si de graba din aeroporturile aglomerate. Veti calatori la bordul avioanelor private, cu un numar mic de pasageri. 
Veti ajunge la terminale administrate privat, cu personal dedicat care are grija de fiecare detaliu, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti relaxat si odihnit.

 Aeronavele Heavy Executive Jets sunt cele mai folosite aeronave din clasa executive avand o cabina foarte spatioasa, care ofera performante optime si facilitati, pentru zboruri pe distante lungi. 
Cu viteza medie de croaziera de 853 kilometri pe ora si o  raza de actiune de peste 6400 de kilometri, un jet mare cu motoare turbofan, poate sa calatoreasca departe si cu un confort mai mare decat jet-urile mici, în timp ce opereaza în si din aeroporturi care nu sunt accesibile marilor companii aeriene. 
Cabinele din heavy jet  includ o toaleta privata, compartimente externe pentru bagaje, DVD, telefon prin satelit, fax.
Capacitate medie de transport pasageri: 10-19 
Disponibile: Falcon 900B (14 pasageri), BombardierGlobal 5000 (13 pasageri) Bombardier Challanger 604(10-12 pasageri); situate in Bucuresti, Sofia, Budapesta.

Aeronavele în segmentul Executive Jet sunt o modalitate eficienta de calatorie si sunt adecvate pentru zboruri pe distante mari si medii. Cu viteza medie de croaziera de 772 km/ora, precum si o distanta medie de zbor non-stop de la 2400 km la 3500 km, un jet poate calatori mai mult si mai repede decât avioanele propulsate cu elice în timp ce opereaza în si din aeroporturi, ce nu sunt accesibile marilor companii aeriene. În jet-urile mici, facilitati includ adesea cabine pt calatori (în care nu poti sta în picioare) si o toaleta semi-privata, în timp ce jet-urile mijlocii au adesea în interiorul încapator toaleta si compartimente externe de bagaje. Capacitate pasageri: 4-18 

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Turda