Safe Tour

Centru Inchirieri Transport Persoane Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Safe Tour - Centru Inchirieri Transport Persoane Cluj Napoca.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Transport Persoane Cluj Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Transport Persoane Cluj Napoca

Compania. Profesionalism si implicare.

Microbuze de Inchiriat Cluj - Transport Excursii Copii ClujS.C. SAFE TOUR S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 avand ca obiect principal de activitate transport intern si international de persoane. Activitatea principala a companiei este transportul ocazional de persoane dar si transportul prin curse regulate pe baza de contract, pentru transportul angajatilor la locul de munca. Compania noastra, detine la ora actuala un parc auto cu microbuze marca Mercedes-Benz si Volkswagen, dotate cu interior autocar, incalzire stationara, aer conditonat, dvd, avand un numar de 8 pana la 30 de locuri.

Echipa noastra. Vino sa ne cunosti.

Firma de Transport Persoane ClujEchipa companiei noastre este formata din oameni pasionati de profesia lor, profesionisti si o echipa mereu la dispozitia clientilor nostri. Suntem pregatiti si mereu deschisi pentru a va raspunde prompt oricaror solicitari.

 

Siguranta. Cu noi vei fi în siguranta.

Siguranta este una dintre prioritatile noastre. Pentru a oferi servicii de calitate confort si siguranta, am stabilit sa respectam conditii specifice de sigurata ale calatorilor. Pentru a beneficia de servicii de transport persoane de calitate, in conditii de siguranta maxima, la standarde profesionale, va invitam sa ne contactati.

Galerie foto Centru Inchirieri Transport Persoane Cluj Napoca