Satul Prunilor

Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Dealul frumos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Satul Prunilor - Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Dealul frumos.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Dealul frumos
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Dealul frumos

La Satul Prunilor, șapte vile, fiecare cu o suprafață de 250 mp, au fost gândite şi construite special pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Complexul turistic Satul Prunilor este situat pe o proprietate de 6 ha la marginea pădurii, în comuna Pietroşiţa, judetul Dambovita. Cum ajungeti la noi? Accesați Contact și vă oferim toate informațiile.

Răsfatate de soare, cu o vedere panoramică impresionantă spre trei masive muntoase: Leaota, Bucegi și Baiului, fiecare vilă are un living generos, cu terasă la parter, iar la etaj vă stau la dispozitie trei camere, fiecare cu baie proprie: doua duble twin și o dublă matrimoniala. In camere am adus special pentru dumneavostra mirosul padurii, mobila fiind creata integral din lemn, la fel ca și dușumeaua. In fiecare camera există televizor și internet wi fi. Pentru imagini, accesatiGaleria foto.

In cele 21 de camere ale complexului turistic Satul Prunilor putem găzdui 42 de persoane, în 14 camere duble twin și 7 camere duble matrimoniale. În caz de nevoie, la cerere, putem suplimenta numărul de paturi.

Satul Prunilor este locul ideal pentru workshop-uri și teambuilding-uri, la fel cum este locul perfect pentru orice vacanta. Suntem gazde perfecte pentru evenimente diverse, de la nunti și botezuri, până la petreceri sau lansări de produse.

Galerie foto Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Dealul frumos