S.C. Cirus Plast S.R.L.

Centru Inchirieri Ambarcatiuni Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Cirus Plast S.R.L. - Centru Inchirieri Ambarcatiuni Constanta.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Ambarcatiuni Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Ambarcatiuni Constanta

Ca si tine, si noi iubim barcile ...de aceea acordam multa atentie constructiei lor. Cand proiectam ambarcatiuni, ne bazam pe experienta noastra dar si a sutelor de oameni care ne-au cumparat barcile.Fiecare linie a barcii este studiata, astfel incat sa ofere deosebita usurinta la inaintare si stabilitate si in acelasi timp eleganta. In timpul productiei calitatea armarii cufibra de sticla si elminarea aerului sunt urmarite centimetru cu centimetru iar materialele pe care le folosim, produse in vestul Europei, sunt de cea mai inalta calitate , mereu insotite de certificate de calitate si conformitate. Inainte sa ajunga la tine barcile sunt verificate in detaliu pentru a fi siguri ca o sa te bucuri de calitatea unei barci Cirus.

Servicii

In 4 ore petrecute in largul Marii Negre vei putea sa: 

  • inveti bazele conducereii unei ambarcatiuni cu vele pentru ca la bordul velierului Ondine nu esti doar un simplu pasager si chiar vei avea ocazia sa participi la manevrarea vasului.
  • te intinzi la soare pe puntea yachtului, iar daca te-ai incalzit prea tare...
  • faci o baie racoritoare in larg, iar daca nu stii sa inoti avem veste de salvare pe care ti le punem la dispozitie.
  • sarbatoresti un eveniment special fie ziua de nastere a ta sau a unui prieten fie o cina romantica pe mare impreuna cu iubita ta.
  • vezi delfinii din Marea Neagra, de multe ori delfinii ies la suprafata in timpul iesirilor pe mare.
  • admiri litoralul si orasul port Constanta dintr-o alta perspectiva

Galerie foto Centru Inchirieri Ambarcatiuni Constanta