Vectra International

Centru Inchirieri Firma Transport Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vectra International - Centru Inchirieri Firma Transport Brasov.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Firma Transport Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Firma Transport Brasov

Vectra International a pornit la drum în 1994, ca o mică companie cu sediul în centrul Romaniei, în Zărnești, în apropierea Brașovului. Începuturile au însemnat transporturi rutiere de mărfuri, efectuate cu câteva camioane second-hand care cutreierau Europa transportând spre/dinspre România mărfurile clienților noștri.

Au urmat ani de dezvoltare neîntreruptă. S-a format o adevarată echipă de profesioniști. Flota a crescut și s-a modernizat în fiecare an. În 2007 sediul companiei s-a mutat pe o noua platformă, în Brașov, unde a fost amenajat un depozit cu o suprafață de 5000 mp și un garaj modern. Serviciile oferite s-au diversificat permanent. În 2008 își incepe activitatea Vectra International Spedition SRL, o companie specializată în expediții de mărfuri utilizând serviciile unor cărăuși subcontractați.

Evoluția pozitivă continuă. Investim permanent în dezvoltare. Acordăm o mare atenție dezvoltării suportului IT(TMS și WMS și integrarea acestora în ERP).

Și bineînțeles, portofoliul clienților este într-o continuă creștere; mulți dintre ei sunt companii multinaționale, nume importante în domeniul lor de activitate.

Un lucru a rămas și va ramâne neschimbat: principala caracteristică a serviciilor noastre este calitatea.

Toate acestea ne-au permis să ne consolidăm poziția pe piața transporturilor rutiere. Vectra International este, în domeniul ei de activitate, o companie importanta în Romania; specialiști în livrări JIT (just in time), serviciile noastre sunt dedicate în primul rând producătorilor de componente pentru industria auto.

Consultând acest site veți găsi informații mai detaliate despre serviciile pe care vi le putem oferi, pe ce ne bazăm și despre portofoliul de clienti.

Galerie foto Centru Inchirieri Firma Transport Brasov