Iuly Full Trans

Centru Inchirieri Firma Transport Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Iuly Full Trans - Centru Inchirieri Firma Transport Bucuresti-Sector 4.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Firma Transport Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Firma Transport Bucuresti-Sector 4

Asiguram transport mobila, din orice localitate in orice localitate. Avem echipe de transport in toate marile orase din tara, pregatite oricand sa asigure servicii de transport mobila in regim de urgenta. Pe parcursul transportului, mobila este asigurata prin intermediul unei polite in valoare de 50.000Euro. Avem echipe de profesionisti, specializate in transportul de mobila, mutari firme, operatiuni de montare / demontare mobilier, transport obiecte de arta si obiecte fragile.

TRANSPORT MARFA

Dispunem de un parc auto complet, dotat cu autoutilitare de 3.5Tone, cu lift hidraulic, ideale pentru orice transport de marfa sau diverse obiecte grele precum piane, bancomate sau echipamente IT de mari dimensiuni. Transportam orice tip de marfa, de la marfa paletata la marfuri alimentare sau care necesita temperatura controlata.

Pentru transporturi frigorifce avem in dotare dube frigorifice cu autorizatie sanitar-veterinara, termograma si sisteme moderne de reglare a temperaturii pana la minus 20 grade. Pe timpul verii, aceste autoutilitare se pot inchiria si pentru diverse evenimente pentru a fi tinute pe post de frigider.

In functie de tipul de marfa transportat, puteti alege din parcul nostru auto: 
dube 3.5 tone cu volum util 11m³, 12m³, 15m³, 19m³ sau 24m³, acestea fiind dotate si cu lift hidradulic ce poate ridica pana la 800 kg.

Galerie foto Centru Inchirieri Firma Transport Bucuresti-Sector 4