Balta Bacova

Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Buzias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Balta Bacova - Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Buzias.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Buzias
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Buzias

Din Timisoara se merge spre Buzias prin Mosnita, Albina, Cheveres, pana in Bacova. In centrul localitatii, langa Biserica, viram la stanga. Un drum cu piatra de va conduce direct la balta. Distanta intre Biserica din Bacova si balta este de aproximativ 800 m.

Cele doua balti de la Bacova au suprafete de 1.1 ha respectiv 4.4 ha. Malurile sunt relativ inalte 1.5 m - 2 m. Adancimea apei este mica, de aproximativ 1,5 m. Vegetatia de tip stuf este abundenta. Balta a fost privata, in prezent ea apartine ASP Banatul. Aici pescuitul sportiv se practica conform regulamentului APS Banatul.

Pe mal nu exista nici un fel de amenajari pentru pescari (toalete, banci, locuri cu umbra). In balta se gasesc crap, somn, stiuca, caras, caracuda. Cea mai mare captura recenta a fost un somn de 5 kg.

Galerie foto Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Buzias

Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Buzias inchiriere balta, inchiriere lac, pescuit sportiv, echipamente pescuit