Balta Blonda

Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Balta Blonda - Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Satu Mare.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Satu Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Satu Mare

Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 3 scule (lansete, undite), dotate obligatoriu cu un singur carlig si plumb sau naditor pierdut .
In cazul in care se constata ca un exemplar mai mare de 4 kg a fost ranit, se va percepe o taxa de 30 lei /kg pentru pestele respectiv, iar pentru un exemplar mai mare de 7 kg se va percepe o taxa de 50 lei/kg.
Folosirea saltei, sacului de pastrare in caz de retinere si sprayului dezinfectant pentru crap sunt obligatorii.
Nu se arunca lanseta pe diagonala pentru a deranja pescarii vecini.
Pe aceasta balta sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta !
Pe toata durata partidei de pescuit personalul amenajarii piscicole are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari.
Pescuitul se practica de pe mal; este interzisa intrarea in apa, sub orice motiv.
Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit in baza unui singur permis de pescuit.
Pescarul nu are voie sa schimbe pestele, pe care l-a retinut si care a fost pastrat in juvelnic, cu altul prins ulterior!
Parasirea locului de pescuit se va face prin punctul de acces si numai dupa efectuarea controlului pestelui retinut.. Pescarii sportivi care nu respecta aceasta regula nu vor mai fi primiti la pescuit.
Nu se admite achitarea partiala a taxei de pescuit, in functie de timpul de pescuit sau varsta pescarului.
Administratia isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela, de a nu permite accesul oricarei persoane pe amenajarea piscicola.
Pescarul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus, va fi scos imediat dupa bazin, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins pana in acel moment
Pe aceasta balta, cel care va fi prins ca sustrage (ASCUNDE) peste, altul decat cel care poate fi retinut conform taxei achitate, se face vinovat de FURT, fapta penala pedepsita de art 208 Cod Penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor de politite !
Pescarul va anunta administratia in momentul plecarii si se va supune oricarui control din partea administratiei pentru bagaj , vehicul pe care-l are.
Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc).