Lacul Bunget Bratesti

Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Lacul Bunget Bratesti - Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Targoviste.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Targoviste

Se afla langa soseaua Bucuresti-Targoviste, la 60KM de Bucuresti si 10KM de Targoviste, de-asemenea exista un panou publicitar pe partea stanga a soselei vizibil pentru cei care vin de la Bucuresti respectiv pe partea dreapta pentru cei care vin dinspre Targoviste (dupa ce se trece de satul Bratesti, la Popasul Cerbul si benzinaria LUKOIL se face stanga venind dinspre Bucuresti la 10Km distanta de Targoviste, dupa aproximativ 500m se face un drum asfaltat la stanga, care trece prin satul Bungetul si se face dreapta pe prima strada din satul Bratesti).

Alte informatii utile: Lacul 2 Bunget/Bratesti este concesionat din anul 2005. In acelasi an, dupa preluarea lacului, actualul administrator a populat lacul cu 8 tone de crap romanesc si cteno si 2 tone de caras. Popularea baltii a continuat in octombrie 2008 cu inca 7.2 tone de crap si cteno. Luciul de apa al baltii are un total de 70 HA, iar pescuitul nocturn este permis. 

Galerie foto Centru Inchirieri Lacuri si Balti de Pescuit Targoviste