Atv Razum

Centru Inchirieri Moto Scutere Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Atv Razum - Centru Inchirieri Moto Scutere Ploiesti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Moto Scutere Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Moto Scutere Ploiesti

ATV-ul (All Terrain Vehicle) este combinatia perfecta intre motocicleta si masina, ingloband caracteristicile amandorura. fiind destinat cu precadere drumetiilor in aer liber.
In plus, iti ofera posibilitatea sa ajungi in locuri in care nu poti ajunge niciodata cu masina. Indiferent daca este campie, padure sau drumuri forestiere incarcate cu noroi, vei reusi sa iesi invingator din confruntarea cu natura.

Centrul de inchiriere dispune de 5 ATV-uri marca Linhai de 300 cmc model 2007, cu 21 cai putere si tractiune 2x4. Toate ATV-urile au cutie de viteze automata.

Daca nu ai mai folosit niciodata un ATV vei avea o experienta deosebita din cauza usurintei cu care se conduce. Daca esti un fan al sporturilor cu motor, iti vei da seama ca atv-urile noastre fac fata celor mai exigente cerinte. ATV-urile sunt foarte usor de folosit, super manevrabile si iti ofera senzatii tari.Adrenalina la maxim.

Galerie foto Centru Inchirieri Moto Scutere Ploiesti