Inchiriere Scutere Timisoara

Centru Inchirieri Moto Scutere Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchiriere Scutere Timisoara - Centru Inchirieri Moto Scutere Timisoara.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Moto Scutere Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Moto Scutere Timisoara

Suzuki a patruns oficial pe piata romaneasca, in premiera, prin intermediul firmei RS Sara Motors Timisoara. Dupa cativa ani de reprezentare, Sara Motors si-a extins activitatea, finalizand in 2005 o noua etapa de investitie, ca reprezentant oficial al constructorului nipon in Romania. Este vorba de darea in folosinta a unui nou sediu la Timisoara, un complex automobilistic desfasurat pe o suprafata totala de circa 6.000 mp concretizand o investitie de aproximativ 2 milioane de euro. In cadrul acestei locatii, construite dupa rigorile impuse de standardele de reprezentare Suzuki, isi desfasoara activitatea atat Departamentul Vanzari, cati partea de Service. In showroom este expusa atat gama auto, cat si gama moto Suzuki, in timp ce dotarile atelierelor service sunt de ultima ora, incluzand facilitati pentru lucrari mecanice, electronice si de tinichigerie-vopsitorie, inclusiv un stand complex de indreptat caroserii, chiar si pentru vehiculele utilitare.

Galerie foto Centru Inchirieri Moto Scutere Timisoara

Centru Inchirieri Moto Scutere Timisoara inchirieri motociclete posesori permis, taxi rapid pe motor, inchirieri scuter, scuter electric