Asociatia Club Sportiv Paramania

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Asociatia Club Sportiv Paramania - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Brasov.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Brasov

Suntem o echipa de profesionisti specializati in instruire pentru zbor cu parapanta si in zborul in tandem. Functionam din 2006, iubim ceea ce facem si dorim sa impartasim cu ceilalti bucuria zborului cu parapanta. Scopul nostru este de a va oferi o experienta unica, in conditii de siguranta absoluta.

Efectuam zboruri din Poiana Brasov (Vf Postavarul – 1798 m) si Vf Bunloc (1180 m).

Si pentru ca cel mai important lucru este siguranta si confortul pasagerilor nostrii, lucram cu o echipa de piloti si instructori experimentati, alaturi de care veti descoperi senzatia de neuitat a zborului cu parapanta, dar si peisaje minunate admirate de la inaltime. Toti pilotii nostri au experienta in zborul tandem, si sunt licentiati de “Asociatia de Zbor Liber din Romania”. Echipamentele pe care le folosim sunt de ultima generatie si sunt certificate conform DHV/ LTF/ EN.

Pentru ca am combinat pasiunea noastra cu multi ani de instruire si experienta,  am dobandit tehnica desavarsita care ne permite sa va oferim servicii excelente.

parteneri

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Brasov