Efly Taxi Aerian

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Efly Taxi Aerian - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 4.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 4

EFLY va pune la dispozitie aeronave variind de la micul avion Cessna de agrement pana la luxosul elicopter EC155 VIP. EFLY va ofera cel mai inalt standard de securitate si indeplineste toate cerintele privind confortul dumneavoastra la bordul aeronavelor. Astazi, inchirierea unui elicopter este o optiune pe care ar trebui sa o luati in considerare de fiecare data cand calatoriti, fie pentru afaceri sau placere. Obiectivele noastre sunt siguranta, satisfactia clientilor, viteza si confortul. Elicopterul este alegerea convenabila care salveaza timp si bani, oferind totodata servicii de prima clasa. Elicopterul, ca un mijloc de transport, ofera avantaje unice, deoarece combina siguranta, confortul si versatilitatea.

Pasagerii pot fi debarcati in puncte neaccesibile (ex: zone limitate, acoperisuri de cladiri). Avantajele inchirierii unui elicopter sau avion stau in faptul ca 5-6 ore de condus se pot transforma in 1,5 ore de zbor, de asemenea va puteti administra planul de zbor in functie de necesitatile dumneavoastra. Inchiriere elicopter si avion pentru aerotaxi, calatorii de afaceri, zboruri agrement, transport de bolnavi, zboruri pentru filmari si fotografie aeriana, teambuilding, vizionari terenuri, acces locatii izolate.

 

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Bucuresti-Sector 4