Zbor cu Parapanta

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Cisnadie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Zbor cu Parapanta - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Cisnadie.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Cisnadie
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Cisnadie

Zboruri cu aparate usoare, motodeltaplan cu doua locuri, efectuate de pilot cu experienta, durata zborului intre 15 minute si 2 ore, inaltimea de zbor intre 200 si 1000 m, traiectul de zbor la alegerea clientului, echipament de zbor asigurat, optional filmarea sau fotografierea zborului.

Ştii cât de covârşitor este sentimentul de a zbura ? Asistat de un instructor profesionist, pentru tine, acest lucru poate deveni realitate. Pentru zborurile cu parapanta în tandem nu trebuie să ştii detalii tehnice şi nu sunt riscuri care pot să survină din posibilitatea înţelegererii greşite a unui instructaj. Instructorul care este în spatele tău se ocupă de navigare astfel încât tu să te poţi bucura din plin de privelişte şi de sentimentul inegalabil de a pluti în aer.

Parapanta este un fel de paraşută, dar a cărui mod de lansare este diferit.
Zborul începe prin coborârea în viteză pe panta unui deal, în contracurentul pantei, până când volatura – care iniţial este întinsă pe sol în spatele pilotului – se umflă deasupra capetelor şi vă ridică în aer.

 

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Cisnadie