Asociatia Club Sportiv Paramania

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Asociatia Club Sportiv Paramania - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Iasi.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Iasi

Suntem o echipa de profesionisti specializati in instruire pentru zbor cu parapanta si in zborul in tandem. Functionam din 2006, iubim ceea ce facem si dorim sa impartasim cu ceilalti bucuria zborului cu parapanta. Scopul nostru este de a va oferi o experienta unica, in conditii de siguranta absoluta.

Si pentru ca cel mai important lucru este siguranta si confortul pasagerilor nostrii, lucram cu o echipa de piloti si instructori experimentati, alaturi de care veti descoperi senzatia de neuitat a zborului cu parapanta, dar si peisaje minunate admirate de la inaltime. Toti pilotii nostri au experienta in zborul tandem, si sunt licentiati de “Asociatia de Zbor Liber din Romania”. Echipamentele pe care le folosim sunt de ultima generatie si sunt certificate conform DHV/ LTF/ EN.

Pentru ca am combinat pasiunea noastra cu multi ani de instruire si experienta,  am dobandit tehnica desavarsita care ne permite sa va oferim servicii excelente.

Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul.

Parapanta tandem este o parapanta cu 2 locuri (pilot si pasager), special conceputa pentru zborul in tandem. Pilotul si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare.

Pentru zborul in tandem nu exista restrictii de varsta. De la copii pana la bunici, oricine se poate bucura de placerea zborului. Minoriii au totusi nevoie de acordul unuia dintre parinti. Nu este necesara nici un fel de experienta anterioara, trebuie doar sa urmati instructiunile pilotului dumneavoastra.

 

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Iasi