Tiriac Air SRL

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tiriac Air SRL - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Otopeni.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Otopeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Otopeni

Infiintata in 1997, Tiriac Air este parte a grupului Tiriac. De-a lungul anilor, Tiriac Air a devenit cel mai prestigios operator charter specializat în servicii VIP si corporate. Totodata, astazi este singura companie privata din Romania care detine un terminal business si opereaza 2 avioane si 2 elicoptere de capacitati diferite, echipate la cele mai inalte standarde de confort si siguranta.

Serviciile charter permit clientilor sa-si aleaga itinerariul, beneficiind de flexibilitate in ceea ce priveste orele de plecare si sosire precum si o selectie mai larga de aeroporturi pentru rutele directe. Flota este moderna si dispune de dotari VIP.

Aeronavele sunt echipate cu fotolii si canapele confortabile, interiorul este decorat cu esente rare de lemn, piele si textile. Pe toata durata zborului, pasagerii au la dispozitie sisteme audio si DVD, servicii de telefonie si conexiune la Internet.

La terminalul Tiriac Air, serviciile oferite corespund standardelor de calitate din domeniu. Avem toate resursele pentru a va maximiza confortul, oferindu-va servicii auxiliare, de la inchirierea de limuzine pana la rezervari de hotel.

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Otopeni

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Otopeni zbor cu parapanta, curs de zbor cu parapanta, zbor in tandem cu parapanta,balon cu aer cald,limbari de agrement cu balonul, inchirirere elicoptere si transferuri VIP, aparat de zbor ultrausor, rent an airplane