PARAPANTA PITESTI

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PARAPANTA PITESTI - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Pitesti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Pitesti

Zborul cu parapanta in tandem(la dubla) este cea mai simpla si ieftina forma de a incerca pentru prima data zborul liber.Parapanta tandem permite zborul simultan a 2 oameni (pilot si pasager), si este special conceputa pentru zborul la dublu.

Pentru zborul in tandem nu exista restrictii de varsta. De la copii pana la bunici, oricine se poate bucura de placerea zborului. Minoriii au totusi nevoie de acordul unuia dintre parinti. Pasagerului nu i se cere niciun fel de experienta anterioara, nu trebuie decat sa urmeze instructiunile pilotului.
 
Cum se desfasoara un zbor tandem cu parapanta? Decolarea se face printr-o alergare usoara, fiind atent la indrumarile pilotului.
 
Dupa cativa pasi, parapanta se va inalta usor, asemenea unui zmeu, ridicand lin pilotul si pasagerul fara a da senzatia de salt in gol, ca la parasuta. Urmeaza apoi zborul, pasagerul sta comod si relaxat admirand peisaje uimitoare, cu mainile libere, putand sa faca fotografii sau sa filmeze.
 
Aterizarea este la fel de usoara ca si decolarea fiind necesara de asemenea doar o alergare usoara de cativa metri. Pentru siguranta si confort, pasagerul ar trebui sa poarte bocanci si o geaca de vant, in functie de anotimp!

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Pitesti