Parapanta Targoviste Paragliding

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Parapanta Targoviste Paragliding - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Targoviste.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Targoviste

Dealurile si vanturile din comuna Aninoasa, sunt propice pentru practicarea sporturilor de agrement precum zborul cu papapanta.

Astfel comuna dâmboviţeană Aninoasa a intrat în circuitul mondial al competiţiilor de parapantă. În zilele de 19 şi 20 mai 2012 a avut loc “Aninoasa Precision Open 2012″, la care au participat peste 100 de concurenţi. Au avut loc zboruri de tip Cross-Country, dar şi cu aterizare la punct fix.

Acest concurs s-a defăşurat sub egida Federaţiei Aeronautice Române, în aprteneriat cu Fundaţia Română de Aviaţie şi Sporturi de Munte şi Serviciul de Ambulanţă Târgovişte, fiind prima competiţie de parapantă organizată vreodată în judeţul Dâmboviţa. Pe 18 mai 2012 au avut loc procedurile de înregistrare a piloţilor, zborurile de antrenament şi briefing-ul privind siguranţa zborului. Pe 19 şi 20 mai s-au desfăşurat spectaculoase probe de concurs, atât cu specific de precizia aterizării ( aterizare la punct fix, între orele 13,oo şi 17,oo, în incinta nou-inauguratei şi modernei Baze Sportive Aninoasa), sub privirile publicului, cât şi zboruri de tip Cross-Country ( distanţă liberă ), în vederea popularizării potenţialului turustic al zonei. “Aninoasa Precision Open 2012″ este o competiţie-test, etapa premergătoare necesară promovării zonei în circuitul parapantistic mondial, pentru organizarea, în anii următori, de competiţii internaţionale de parapantă în Aninoasa.

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Targoviste