Inchiriere Parapanta Timisoara

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchiriere Parapanta Timisoara - Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Timisoara.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Timisoara

Doriti un zbor de agrement la costuri cat mai mici? Acum puteti admira de la bordul aeronavei, alaturi de prieteni, o panorama deosebita.

Zborurile se efectueaza de pe Aerodromul utilitar Cioca, situat la 3 de km de Timisoara, care ofera conditii deosebite pentru zborurile de agrement. De aici se pot survola imprejurimile Timisoarei sau chiar rezervatiile naturale din Muntii Semenic, Aninei sau Retezat.

Zborurile se efectueaza cu un avion Cessna 172N.

Zborurile se efectueaza cu un avion Cessna 172N, de 4 locuri (3 passageri + 1 pilot) un avion de clasa medie cu aripa sus, recunoscut ca fiind cel mai fiabil avion de clasa medie construit vre-odata.

Prin greutatea mica si manevrabilitate mare ofera posibilitatea unor zboruri de agrement si comerciale, admirand peisajul.

MaxAir ofera:

  • modalitate de a petrece timpul liber
  • survoleaza Timisoara si imprejurimile
  • baza pentru team-building
  • fotografiere aeriana

Galerie foto Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Timisoara

Centru Inchirieri Parapanta Balon Zbor Timisoara zbor cu parapanta, curs de zbor cu parapanta, zbor in tandem cu parapanta,balon cu aer cald,limbari de agrement cu balonul, inchirirere elicoptere si transferuri VIP, aparat de zbor ultrausor, rent an airplane