Klanar Imobiliare

Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Klanar Imobiliare - Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Curtea de Arges.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Curtea de Arges
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Curtea de Arges

Klanar Imobiliare activeaza in judetul Arges oferind spre vanzare, inchiriere, case, terenuri, apartamente situate in special in zona Montana- Curtea de Arges, Campulung, Transfagarasan, Domnesti, Nucsoara, Bradet, Rucar. Serviciile sunt complete agentia avand un departament specializat de proiectare arhitectura care ofera proiecte de case, vile, moteluri, pensiuni precum si masuratori, cadastru studii geo, etc.

KLANAR IMOBILIARE ofera de asemenea servicii profesionale in ceea ce priveste consiliere imobiliara, asistenta pe parcursul incheierii actelor necesare tranzactiei, administrarea de proprietati, vizionarea proprietatilor si publicarea on-line a ofertelor dumneavoastra. Beneficiind de un personal calificat si cu experienta va oferim garantia ca imobilul ca vi vandut sau cumparat la un pret decent.

AGENTIA IMOBILIARA KLANAR este o companie privata care a fost infiintata in 2005,  scopul ei fiind acela de a oferi servicii profesionale pe piata imobiliara romaneasca, cautand solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea clientilor sai si oferind astazi servicii imobiliare profesionale la standarde occidentale. 

Agentia noastra editeaza si cel mai de succes saptamanal din Arges, ziarul PROFIT, toate ofertele nostre fiind inserate in paginile ziarului .

Suntem singura agentie din Arges in care e inglobata o firma de constructii, una de proiectare precum si una de cadastru si de certificare energetica a cladirilor. Aceasta este garantia unor servicii complete si de calitate la cel mai bun pret.

 

Galerie foto Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Curtea de Arges