S.C. Rig Service S.A.

Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Rig Service S.A. - Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Tulcea.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Tulcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Tulcea

Delta Dunarii este unica delta din lume declarata rezervatie naturala, valoarea ei universala fiind recunoscuta prin includerea in reteaua internationala a rezervatiilor biosferei. Se intinde pe o suprafata de 580000 ha, fiind pe locul 22 in lume si pe locul 3 in Europa (dupa Volga si Kuban).

Delta Dunarii este cea mai compacta zona de stufarisuri de pe planeta, una dintre cele mai mari zone umede din lume ca habitat al pasarilor de apa, cuprinde peste 30 de ecosisteme si peste 5000 de specii de flora si fauna, 13 dintre acestea fiind declarate monumente ale naturii. Delta Dunarii este inclusa in Lista Patrimoniului Mondial Cultural si Natural.

Servicii

Complexul este structurat in 3 corpuri de cladiri, cu o o capacitate de cazare totala de 18 de locuri astfel:


Corpul 1: La parter: living, TV, AC, minibar, grup sanitar. La etaj: 5 camere duble prevazute cu baie, TV, AC, 2 camere cu balcon cu vedere spre Dunare, terasa comuna cu acces de pe hol;


Corpul 2: La parter: living, TV, AC, minibucatarie, grup sanitar. La etaj: 4 camere duble prevazute cu baie, TV, AC, 2 camere cu balcon cu vedere spre Dunare si 1 camera single fara baie in camera (ideala pentru cazare copil);


Corpul 3: La parter bucatarie, sala de mese, TV.

Complexul dispune de o curte interioara amenajata cu terasa, balansoare, umbrele, loc special amenajat pentru gratar si mancare la ceaun, precum si un ponton la bratul Sfantu Gheorghe.

Se poate pescui atat de pe ponton sau de pe digul din curtea interioara cat si de pe digul din padurea ce incepe in imediata vecinatate a complexului.

Pentru cei care doresc sa faca plimbari in delta sau pur si simplu sa pescuiasca in alte locatii, exista posibilitatea de a inchiria ambarcatiunea complexului, dotata cu motor 200 CP, radar, statie radio, sonar, pe care se pot imbarca pana la 6 pasageri si care poate atinge o viteza de max. 80km/h.

Daca aveti un prieten necuvantator de care nu doriti sa va despartiti pe durata vacantei dvs. si care a “absolvit” scoala de buna purtare in societate, sunteti bineveniti impreuna cu el.

Galerie foto Centru Inchirieri Vile-Pensiuni Tulcea