BANAT EXPERT

Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BANAT EXPERT - Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Resita.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Resita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Resita

Agentia imobiliara banat expert, in calitate de furnizor de servicii imobiliare, priveste toate partile implicate in tranzactie cu cea mai mare corectitudine si fair play.  Oferim seriozitate si mentinem un nivel inalt de profesionalism. Suntem bucurosi de fiecare data cand o cerere este solutionata cu succes de echipa banat expert, lasand in urma ei o stransa legatura interumana si satisfactia de a vedea oameni multumiti.

De aceea www.banatexpert.ro este in primul rand un link intre oameni!

Noi stim

Daca doriti sa vindeti o proprietate, stim ca sperati sa obtineti o suma cat mai mare. Stim ca poate ati investit mult in acel apartment, poate sunteti legat chiar si afectiv de el, iar acum aveti nevoie de bani pentru a-i folosi cu succes in alta parte, poate pentru a va cumpara o alta casa, intr-un alt loc!

Daca doriti sa cumparati un apartament, stim ce mult inseamna sa ai o locuinta confortabila si placuta in care sa te poti intoarce seara dupa o zi grea, un loc asa cum ti-ai dorit-o dintotdeauna pentru tine si familia ta.

Stim ce mult conteaza pretul pe care il platesti pentru acea locuinta. Stim ca nu a fost usor sa obtii banii necesari cumpararii si stim ca iti doresti un lucru de calitate pentru acesti bani.

Stim ca ai dat multe telefoane, ai intrebat in stanga si in drepta si inca nu ai gasit ceea ce iti doresti. Stim sa te ascultam si sa intelegem ce fel de locuinta iti doresti, unde sa fie situata, cat sa fie de spatioasa, ce fel de imbunatatiri si dotari sa aiba si mai ales stim ca vrei sa fie la un pret corect.

Stim ca vrei siguranta ca toate actele vor fi in regula, stim ca vrei sa ai siguranta ca nu vei pierde avansul dat. Stim ca vrei sa ai cat mai repede casa pe care ti-o doreai demult.

Daca doresti sa cumperi sau sa inchiriezi un sediu de firma, stim cat de important este locul si pretul pentru viitorul afacerii tale!

Cine suntem?

...probabil cea mai buna firma de servicii imobiliare din Resita!

Banat Expert Imobiliare s-a impus pe piata locala, inca de la inceputul activitatii sale, prin seriozitate, corectitudine si profesionalism. Avem constiinta lucrului bine facut si a multumirii oamenilor. Suntem deschisi si receptivi fata de nevoile clientilor, stim sa ne adaptam la ele si sa dezvoltam relatii de durata bazate pe onestitate. Respectam regula castigului reciproc iar pentru aceasta e nevoie de incredere, punctualitate, eficienta, consultanta si asistenta. BANAT EXPERT inseamna experienta si expertiza.

Ce va oferim
 • consultanta imobiliara gratuita in vederea vanzarii, cumpararii sau inchirierii de apartamente, case, vile, spatii comerciale, terenuri;
 • informatii privind cererea si oferta, preturile reale de tranzactionare si evolutia lor, informatii detaliate stocate in baze de date extinse;
 • publicitate gratuita pe internet, mass-media, presa;
 • rezolvari acte notariale, intabulari in regim de urgenta, carte funciara, mosteniri, succesiuni;
 • asistenta pentru investitii;
 • acces la baze de date care va permite sa alegeti efectiv din sute de oferte imobiliare din Resita si imprejurimi;
 • vizionarea si prezentarea imobilelor selectate de clientii nostrii cumparatori sau chiriasi;
 • selectarea, verificarea si estimarea valorii proprietatilor astfel incat sa platiti un pret corect;
 • sprijin in negocieri pe baza unei vaste experiente si a cunoasterii pietei;
 • intocmirea si punerea la dispozitie a documentelor necesare, realizarea cadastrului/intabularea (dupa caz), perfectarea antecontractelor etc ;
 • siguranta tranzactiei prin respectarea termenilor si conditiilor si confidentialitatea acesteia ;
 • asigurarea finalizarii tranzactiei, extrase carte funciara, certificate fiscale, contracte finale notariale, inscriere in carte funciara a dreptului dobandit, etc.
 • administrarea proprietatilor imobiliare pentru o viitoare inchiriere, vanzare, etc.

Galerie foto Centru Inchirieri Apartamente Garsoniere Resita