5 motive pentru a inchiria un cort

2_11Oameii nu inchiriaza in fiecare zi corturi dar exista situatii in care pot avea un eveniment in familie care sa impuna necesitatea folosirii unui cort pentru realizarea evenimentului in conditii cat mai bune, aparati de razele soarelui sar aflati totusi in spatiu semideschis, aparati e ploaie dar in natura. Vantu; poate fi deranjant atunci cand sunteti in cort dar trebuie sa fie un vant pternic pentru a va strica excursia.

Si din punctul nostru  de vedere, a inchiria un cort pentru un eveniment de familie, care poate fi realizat la tara undeva in curtea unei case (daca exista suficient spatiu), este solutia perfecta. Iata 5 motive pentru care eu cred ca este rentabil sa inchiriezi un cort profesionist:

  1. Poti crea un cadru de poveste inchiriind un cort mai sofisticat. Poti  apela la un cort tip Dom (preferatul meu pentru formele extravagante), un cort tip Stretch sau unul tip Marquee. Acestea dau un aer mai sofisticat. Fiti siguri ca nu sunt corturi din rafie!
  2. Te feresti de ploaie, sau soare sau de ochii vecinilor. Oricare ar fi motivul pentru care iti inchiriezi cortul, esti sigur ca vei fi protejat de soarele deranjant de vara, de ploaie sau de ochii dimprejur.
  3. Nu este nevoie sa-l cumperi. Poate nu ai nevoie de el sa ramana instalat in curte. Probabil te incurca intr-o zi obisnuita, asa ca nu are rost sa investesti in achizitionarea lui permanenta.
  4. Cortul da o atmosfera mai intima si un acoperis deasupra capului. Te simti mai in siguranta cand ai ceva deasupra capului decat atunci cand esti sub cerul liber. Cel putin eu aceasta senzatie o am cand merg la un eveniment tinut in aer liber si care necesita o tinuta ceva mai deosebita.
  5. Sub acoperisul cortului poti instala fara probleme mesele pentru a servi mancarea de exemplu. Se pot pune sub cort instrumente muzicale, boxe, etc. 

Desigur ca un cort este bun in mult mai multe situatii decat cea prezentata de noi. Fiecare se poate gandi la avantajele pe care il ofera un asemenea cort si inchirierea acestuia. Un cort se poate inchiria cu succes pentru un eveniment gen botez, nunta, zi de nastere cu multi invitati. Se mai poate inchiria de asemenea pentru standul unui eveniment in aer liber sub care sa se instaleze un stand. 

In cazul in care alegem inchirierea unui cor in locul cumpararii acestuia vom economisii in primul rand bani. Tinand cont de faptul ca nu avem nevoie atat de des de cort incat sa fie necesar sa il cumparam. De asemenea folosind cortul rar in cazul in care il cumparm si se afla in posesia noastra trebuie sa ii acordam grija necesara pentru pastrarea lui, pentru a nu se rupe, pata sau pentru a nu se strica in orice al fel.