Inchirieri ATV

Inchirieri ATVIndiferent daca primiti "atv-ul pregatit pentru week-end sau va ganditi sa va alaturati acestui sport apeland la inchirieri atv cel mai popular, retineti ca ATV-ul, in timp ce este distractiv, poate fi periculos. Poate fi usor sa va ganditi sa conduceti un ATV  putin mai mult decat sa conduceti o masina. Nu este chiar asa.

Sfaturi inchirieri ATV

Daca sunteti nou in acest domeniu, luati in calcul sfaturile de siguranta acceptate pe plan general pentru ca sunt de nepretuit pentru a va mentine pe patru roti si a fi vazuti bine de alti piloti. Acum, daca sunteti un veteran al traseului, o mica documentare este mai valoroasa decat un curs de complet de calatorii.

Am creat 10 sfaturi de siguranta rapida pentru calatoria cu ATV-ul ca o modalitate de a va reaminti si de a va educa cand va plimbati. Unele sunt evidente si simple.

Purtati cu voi uneltele de siguranta

Purtati intotdeauna unelte de siguranta. Casti, ochelari, cizme, manusi. Nu exista centuri de siguranta pe ATV-uri, iar rasturnarea este mult mai usoara decat ati putea crede. Fii pregatit si du-te acasa intact.

Inspectie

Faceti o inspectie inainte de fiecare data cand plecati la plimbare. Verificati daca anvelopele si jantele sunt deteriorate. Priviti comenzile si asigurati-va ca conexiunile si cablurile sunt intacte. Verificati lantul pentru legaturile uzate si pinioanele pentru dintii rupti si asigurati-va ca exista suficienta lubrifiere.

Nu calatoriti singuri

Participand la orice sport sau activitate in care accidentele se intampla, nu este niciodata o idee buna sa o faceti singuri. Intotdeauna aveti un prieten de calatorie si mai bine - aveti doi. Lipsa combustibilului, pierderea sau crashingul nu sunt niciodata distractive, dar este mai rau si poate fi in pericol viata daca sunteti singur. In plus, cine vrea sa se plimbe singur? Prindeti niste prieteni si faceti o zi frumoasa de plimbare.

Fara alcool

Nu esti in siguranta intr-o masina si nu esti in  siguranta pe un ATV. Nu este un secret - alcoolul si medicamentele va impiedica judecata si capacitatea dumneavoastra de a merge in siguranta. Nu va puneti in pericol si nu ii puneti pe ceilalti in pericol pentru comportamentul dumneavoastra riscant. Lasati berea pentru seara cand echipamentul este parcat departe.

Obosit? Opriti-va

Calatoria cu un ATV este de fapt o modalitate excelenta de a va relaxa. Aceasta necesita forta si acuitate mentala. Cu toate acestea, orele suplimentare, salturile si colturile stranse scot din miscare chiar si pe cei mai puternici tipi. Daca nu va puteti simti confortabil, opriti si faceti o pauza. Chiar daca nu va simtiti obositi, daca va plimbati toata ziua, faceti o pauza, rehidratati-va si energizati-va  cu o gustare.

Doar o singura persoana

Daca nu conduci un ATV echipat pentru doua persoane, caz in care probabil ca esti pe un UTV atunci nu au ce cauta douapersoane pe ATV. Cea de a doua persoana nu are suport de sprijin sau de echitatie laterala.

Mergeti pe trasee clare si cunoscute

Nu va plimbati ATV-ul in alta parte decat intr-o zona de echitatie desemnata. Nu numai ca aceasta este pentru siguranta celorlalti si previne uzura inutila a masinii dvs., dar este, de asemenea, un bun steward al sportului.