Avantajele inchirierii unui automobil

2_15Poate veni la un momentdat o varsta la care banul devine un prieten bun si ridicam luxul si comoditatea la rangul de conditii pentru orice deplasare. Pentru persoanele care nu stiu foarte multe despre inchirierea unei masini, in acest articol vom face o enumerare a catorva situatii prin care sa ne putem usura calatoriile.

O vacanţă fără dureri de cap

Vă doriţi o călătorie intimă, alta decât cu autocarul sau chiar cu taxiul? De ce să nu închiriezi un automobil pentru intimitatea întregii familii. Discuţiile se vor purta într-un cadru intim, liber şi fără reţinerea de a fi ascultat de către alţi călători străini. Muzica vă fi cea preferată, copiii se vor juca pe jocuri portabile chiar pe bancheta din spate, iar pentru relaxare puteţi avea la dispoziţie orice vă doriţi: perne, gustări, băuturi, cărţi de citit etc. Pauzele necesare copiilor mici nu vor fi deloc stresante pentru că veţi putea opri oricând pentru mişcări de dezmorţire şi pentru servirea meselor. Maşinile de închiriat pot fi dotate cu scaune pentru copii pentru asigurarea confortului şi siguranţei acestora. O vacanţă stresantă se poate transforma în aceste condiţii într-una de neuitat!

Libertatea de mişcare

Ai un program liber şi pleci la drum fără un itinerar bătut în cuie? Înseamnă că abaterile de la traseu şi înnoptările neprevăzute sunt mai mult decât probabile. Desigur această libertate de mişcare nu o puteţi obţine decât cu maşina proprie sau închiriind o maşină pentru o perioadă mai mare de timp. De exemplu firmele de inchirieri auto Bucuresti scad preţul chiriei cu atât mai mult cu cât perioada de închiriere a automobilului este mai mare. Odată ce maşina este disponibilă vă puteţi vedea de program fără a da explicaţii nimănui dacă înnoptaţi una sau mai multe zile într-un loc ce vă place foarte mult. Veţi putea petrece clipe de neuitat, alături de cei dragi, exact acolo unde distracţia este maximă!

Turism local sau naţional

Ce poţi face de la fereastra unui autocar? Închirierea unei maşini vă oferă avantaje net superioare atât în cazul cumpărăturilor locale din oraşele destinaţie cât şi în cazul călătoriilor programate cu autocarul. În orice moment şi în orice loc vă puteţi opri să fotografiaţi peisajele şi instantaneele dorite. Cu atât mai mult, pentru pasionatii de fotografie ce aleargă după peisaje pitoreşti unice, maşina trebuie să fie ultima grijă şi să fie la îndemână oricât şi oricând.

Timp şi bani economisiţi

Cu cat sunteti o persoana mai energica si mai dinamica, cu atat mai mult masina inchiriata va poate aduce economii atat ca bani cat si din punct de vedere al timpului. Chiar daca sunteti intr-o excursie sau intr-o calatorie de afaceri veti face economii la ambele capitole in comparatie cu celelalte variante de miscare: autocar, autobuz, taxi, tren. Inchiriind o masina nu va mai conta la ce ora va intoarceti, chiar daca este tarziu, nu trebuie sa tineti cont de orarul mijloacelor de transport, nu trebuie sa calatoriti cu persoane necunoscute si n trebuie sa pierdeti timp asteptand in statii.

Masinile oferite de firmele de inchirieri sunt in general in stare foarte buna si unt bine intretinute atat tehnic ca si estetic iar dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji in privinta lor ci sa va concentrati pe activitatea propusa.