Costum bal mascat

Costum bal mascatIn secolul al 15-lea, balurile mascate erau in voga iar oricine mergea la un astfel de bal cauta costume cat mai interesante. Astazi, aceste evenimente sunt inca populare, si nu doar la Halloween, cand oamenii se imbraca in mod traditional in costume. La un moment dat, balurile mascate au fost tinute pentru ocazii oficiale. Astazi, acestea sunt adesea tinute doar pentru ca cineva doreste o scuza pentru a avea o petrecere distractiva. Pentru o astfel de petrecere aveti nevoie de costum bal mascat.

Cum cumpar un costum bal mascat?

Deci, ce anume purtati la un bal mascat? De fapt, va depinde de ocazie. De exemplu, daca este vorba despre o petrecere chic, poate doriti sa aveti un costum de lux cu putina sexualitate. Iata cateva idei pe care le puteti utiliza pentru a avea cel mai bun costum la urmatoarea petrecere formala cu masti.

Daca nu mergi la un eveniment super-formal, o rochie semi-formala va fi suficient de frumoasa si va fi perfecta pentru codul de imbracaminte. Exista anumite lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti alegi rochia. Cea mai importanta este masca ta. Daca aveti o masca cu adevarat fantezista, doriti sa iasa in evidenta, asa ca asigurati-va ca rochia o scoate in evidenta. Pe de alta parte, daca masca ta este simpla, vei dori sa ai o rochie extra-fantezista. O alta optiune este o rochie cu un corset sus, care este buna si fantezista, si, de asemenea, un pic  sexy.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le gasiti este o masca extraordinara. Exista atat de multe optiuni. Puteti face cu usurinta propriile dvs. masti, si exista tot felul de modele foarte cool on-line. Sau puteti chiar sa va desenati masca cu machiajul. Aceasta este o alternativa excelenta, mai degraba decat sa aveti masca cu un maner pe care trebuie sa-l tineti toata noaptea. Cand vine vorba de masti, optiunile dvs. sunt practic nelimitate. Puteti sa comandati masti venetiene online sau sa le cumparati de la cel mai apropiat magazin de aprovizionare.

Cand vine vorba de accesorii, poti merge in doua moduri. Puteti purta accesorii minimale, astfel incat masca si rochia sa iasa in evidenta sau puteti sa folositi accesorii mari care sa atraga atentia de la costum. Un lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere este sa nu purtati bijuterii care sa va impiedice masca. Acest lucru este deosebit de important daca folositi o masca cu un maner. Asigurati-va ca nu purtati o bratara pe care manerul o va prinde.

Asigurati-va ca incaltamintea pe care o purtati se potriveste cu rochia. Acestea ar trebui sa fie intr-o culoare neutra, cum ar fi negru sau alb, astfel incat acestea vor merge cu costum, precum si cu alte haine. La urma urmei, daca vei cheltui bani pe pantofi, poti sa ii porti cat mai mult posibil si nu doar la o petrecere. Tocurile sunt o alegere buna, dar daca aveti de gand sa faceti multa miscare, poate doriti sa luati in considerare balerini sau sandale joase.

Nu in ultimul rand, vom discuta machiajul. Machiajul tau va depinde de costumul tau si de masca ta. Daca utilizati machiajul ca o masca, veti dori sa iesiti in evidenta.