Inchiriera rochiei de mireasa

2_19Aproape toate femeile viseaza inca din copilarie la ziua in care se vor casatori.

Se investesc nenmarate ore de imaginatie pentru a se obtine rochia ideala, rochia care sa reprezinte cel mai bine gusturile miresei, rochia in care ea se simte cea mai frumoasa, rochia care sa ii reprezinte personalitatea.

Rochiile care utilizeaza perle, cristale, margele, materiale dantelate sau matase, ajung la costuri ridicate pentru achizitionare si confectionare, astfel incat miresele sa isi poata permite rochia la care viseaza.

De aceea exista si posibilitatea inchirierii rochiei de mireasa. Va prezentam mai jos si alte motive pentru care puteti inchiria rochia de mireasa.

1. Costurile sunt mult mai mici


Organizarea nuntii, luna de miere pot depasi uneori bugetul unui cuplu aflat in prag de casatorie. Astfel ca una din posibilitatile de a face economie consta in inchirierea rochiei de mireasa. Ce trebuie sa faceti: mergeti prin cat mai multe magazine si probati cat mai multe tipuri de rochii, chiar daca nu corespund idealului vostru – in felul acesta aflati care este modelul de rochie care va avantajeaza cel mai mult: rochia stil printesa, sirena, dreapta, scurta etc. Apoi cautati rochiile de inchiriat care par sa vi se potriveasca cel mai bine.

 Ulterior ganditi-va la ce accesorii ati putea folosi, unde puteti pune paiete/margele/perle/cristale, aceasta pentru ca rochia inchiriata poate fi ajustata.

 

2. Rochia inchiriata poate fi ajustata


Ajustarea rochiei de mireasa nu reprezinta tocmai un motiv pentru a alege inchirierea acesteia, pentru ca si rochiile cumparate “definitiv” se ajusteaza la producator. Insa este util sa stiti ca se poate. Materialele de ajustare le pastrati ulterior.


3. Iti poti permite o rochie a designer-ului preferat


Daca visezi la rochiile unui designer preferat, insa pretul unei rochii de mireasa in acest caz este foarte mare, poti cauta in ofertele de rochite inchiriate. Cu putin noroc, poti gasi rochia mult dorita la preturi accesibile.

 

4. Iti poti permite doua rochii

Daca visati la o rochie de mireasa superba dar si la un dans de nunta special care nu se preteaza la aceasta rochita atunci va recomandam sa alegeti doua ochite. Cea pentru ringul de dans trebuie sa permita miscari ample sau poate fi mai scurta, mai larga, etc.

Acest articol a avut scopul de a va informa cu privire la avantajele oferite de inchirierea unei rochite de mireasa in locul cumpararii acesteia Speram ca acest articol sa vina in ajutorul celor care inca nu s-au hotarat daca sa inchirieze sau sa cumpere rochia de mireasa. Desigur, un detaliu important ar fi cat de originala doriti sa fie rochita. Daca va doriti ceva unic atunci cel mai bine ar fi s ao cumparati sau sa o faceti la un croitor.