Inchiriere Mos Craciun

Inchiriere Mos CraciunIn acest articol va dam toate sfaturile necesare pentru inchiriere Mos Craciun in perioadele aglomerate din an.

Este cel mai aglomerat moment al anului pentru barbatul preferat al fiecaruia in costumul rosu. Vorbim despre sufletul acela vechi vesnic, Mos Craciun. In timpul sezonului de sarbatoare, are un program destul de ocupat, toata lumea vrea sa experimenteze minunatul spirit de Craciun. Daca sunteti interesat sa aveti un Santa care sa participe la petrecerea de vacanta din acest an, exista cateva lucruri care va pot ajuta sa selectati cel mai bun Mos Craciun pentru evenimentul dvs. Am rugat mai multe persoane  sa-si impartaseasca sfatul despre gasirea unui Mos Craciun perfect. Sa vedem ce au de spus.

Sfaturi pentru inchiriere Mos Craciun

Mai intai veti dori sa va ganditi la ce fel de Mos Craciun ati dori sa il includeti in evenimentul dvs. Santa Shannon (Wake Forest, Carolina de Nord) sugereaza: "Vrei un Mos Craciun care sa se potriveasca cu idealurile tale despre cum arata Mos Craciun si exista multe viziuni diferite despre Mos Craciun, poate pentru tine o barba reala este cea mai importanta.  Ar trebui sa fie mult mai magica decat o barba falsa. Poate ca va place Coca-Cola Santa si lista poate continua ".

Cand invitati un interpret in jurul copiilor dvs., intotdeauna doriti sa va asigurati ca sunt in siguranta. Aceeasi regula se aplica atunci cand angajati un Mos Craciun. "Asigurati-va ca Mos Craciun este un profesionist care asigura siguranta copiilor pe care ii viziteaza prin efectuarea unei verificari in  fiecare an. De asemenea, ar trebui sa efectueze o asigurare de raspundere pentru distractie", spune Santa Randy (Minnetrista, Minnesota).

Uitati-va la rezervarile artistului si cititi feedback-ul clientului. De asemenea, uita-te la ce fel de evenimente a lucrat un anumit Mos Craciun. Veti dori sa stiti ca Mos Craciun este experimentat, a jucat de mai multe sezoane si se simte confortabil cu o varietate de evenimente (sau cel putin cu tipul de eveniment pe care il rezervati). Citirea recenziilor reale de la clienti anteriori va poate spune multe despre interpret. Referintele sunt imperative!

Luati in considerare copiii. Daca sunteti interesat sa angajati un Mos Craciun pentru un eveniment pentru copii, ar trebui sa va ganditi la modul in care doriti ca Santa sa interactioneze cu copiii. In primul rand, "Luati in considerare exact cine credeti ca este Mos Craciun si cum ati dori ca copiii / oaspetii dvs. sa-l perceapa pe Mos Craciun. Vreti sa va comporti ca si cum ar fi Mos Craciun sau unul dintre ajutoarele lui?" Magic Moments Entertainment (Roanoke, Virginia). Invita Santa (Northport, Florida) adauga: "Pentru vizitele la domiciliu aveti informatii despre oaspetii dvs., astfel incat Santa sa poata personaliza vizita, de exemplu Billy a primit un trofeu la Karate, dar se lupta cu matematica, micul Tommy isi mananca legumele, dar uita sa-si ridice jucariile ... Ce vrei sa faci pentru Mos Craciun? Sa spui o poveste sau sa citesti o carte? Sa canti cantecele de Craciun, sa faci poze, sa asculti dorintele si / sau sa distribuie cadouri. "

Ce imbracaminte va purta Santa - daca exista optiuni, clientul trebuie sa-si exprime preferintele in fata.