Inchirieri ATV

Inchirieri ATVSezonul ATV este aici!  Indiferent daca primiti atv-ul pregatit pentru week-end sau va ganditi sa va alaturati acestui sport , retineti ca ATV-ul, in timp ce ofera distractie, poate fi periculos. Poate fi usor sa te gandesti la un ATV ca la putin mai mult decat sa conduci o masina. Nu este. Puteti lua atv-ul si de la o firma de inchirieri atv.

Pentru inchirieri atv recomandarea noastra este sa vizitati site-ul nostru.

Daca sunteti nou la calarie, cititi sfaturile de siguranta acceptate universal petru ca acest lucru este de nepretuit pentru a va mentine pe patru roti si a fi alaturi de alti piloti. Am creat 10 sfaturi de siguranta rapida pentru calatoria cu ATV-ul, ca o modalitate de a va reaminti si de a va educa atunci cand va aprindeti pe ATV. Unele sunt evidente si simple. Altele par SF, dar undeva la un moment dat cineva a facut accident pentru ca nu le-a urmat.

Purtati intotdeauna echipament de siguranta. Casti, ochelari, cizme, manusi - lucrarile. Nu exista centuri de siguranta pe ATV-uri si rasturnarea este mult mai usoara decat ati putea crede. Fii pregatit si du-te acasa intact.

Faceti o inspectie inainte de fiecare data cand iesiti cu ATV-ul. Verificati daca anvelopele si jantele sunt deteriorate. Priviti comenzile si asigurati-va ca conexiunile si cablurile sunt intacte. Verificati lantul pentru legaturile uzate si pinioanele pentru dintii rupti si asigurati-va ca exista suficienta lubrifiere.

Nu calariti singuri. Participand la orice sport sau activitate in care accidentele este bine sa faceti totul cu cap. Intotdeauna ai un prieten de calarie si mai bine - ai doi. Pana, lipsa de benzina, ratacirea sau accidentele nu sunt niciodata distractive, dar este mai rau si poate fi viata in pericol daca sunteti singur. In plus, cine vrea sa se plimbe singur? Prindeti niste prieteni si faceti o zi fabuloasa din tura.

Nu conduceti baut.  Nu este sigur intr-o masina si nu este sigur pe un ATV. Nu este nici un secret - alcoolul si medicamentele va impiedica judecata si capacitatea dumneavoastra de a merge in siguranta. Nu va puneti in pericol si nu ii puneti pe ceilalti in pericol pentru comportamentul dumneavoastra riscant. Lasati berea in seara in care echipamentul este impachetat departe.

Obosit? Opriti ATV-ul. ATV-ul  este de fapt o modalitate foarte buna de a va relaxa. Aceasta necesita forta si acuitate mentala. Cu toate acestea, orele suplimentare, salturile si curbele stranse ii pot obosi chiar sipe cei mai puternici. Daca va simtiti intr-o stare de oboseala, opriti si faceti o pauza. Chiar daca nu va simtiti obositi, daca ati condus toata ziua, faceti o pauza, rehidratati-va si relaxati-va.

Daca nu conduci un ATV echipat pentru doua persoane, caz in care probabil ca esti pe un UTV doar o singura persoana are voie pe un quad in orice moment. Nu exista suporturi de tip piggyback sau de echitatie laterala.

Nu va plimbati ATV-ul decat in ​​anumite zone de. Nu numai ca aceasta este pentru siguranta celorlalti si previne uzura inutila la masina dar este si o metoda suplimentara de siguranta.

Cunoaste-ti imprejurimile. Din moment ce ati citit sfatul 3, stiti unde sunt partenerii dvs. de drum. Uita-te in fata, ca sa vezi ce urmeaza. Salturile sunt distractive, dar atunci cand ati lovit un damb neasteptati puteti avea probleme.