Inchirieri auto

Inchirieri AutoIn ultima vreme se constata o crestere considerabila a domeniului de inchirieri auto. Desi sunt destul de multe persoane care se intreaba de ce este atat de cautata acest domeniu, si mai exact cum de au succes firmele care activeaza pe piata in domeniul rent a car, raspunsul nostru va fi unul simplu, pentru ca oamenii prefera sa mearga cu masina si nu cu mijloacele de transport in comun.

In cele ce urmeaza va prezentam care sunt de fapt avantajele pe care le aveti in momentul in care inchiriati o masina si situatiile in care se poate ivi nevoia de a inchiria o masina, care sunt destul de vaste si de variate.

Conteaza foarte mult si tipul de persoana care inchiriaza o masina pentru ca si aici situatiile vor fi diferite. Sa incepem cu omul de afaceri care calatoreste in straintate, in tara sau cu familistul care isi duce copiii in vacanta?

Inchirieri auto - cele mai bune firme

Vom incepe cu primul pentru ca oamenii de afaceri oricum inteleg nevoia unei masini fie ea si inchiriata.

Prin urmare vreti sa plecati in vacanta. Se poate intampla ca masina pe care o detineti sa nu aiba revizia facuta sau sa aiba diverse probleme care sa va determine sa nu mai aveti incredere in ea. In acest caz veti avea nevoie de o alta masina sau veti merge folosind mijloacele de transport in comun. Desigur, cea mai buna varianta ar fi sa mergeti sa inchiriati o masina si sa scapati de toate bataile de cap.

Daca alegeti sa porniti la drum cu masina pe care o aveti in ciuda faptului ca stiti ca aceasta are si unele probleme probabil ca va va lasa in drum. Aceasta este de fapt situatia in care vacanta va fi ruinata aproape complet din simplu motiv ca va trebui sa stati langa masina pana cand cineva va veni sa o ia de acolo, apoi va trebui sa pierdeti timp si bani pe la service pentru ca probabil vreti ca la finalul vacantei sa duceti masina acasa.

La toate acestea mai adaugam si nervi si frustrare si avem reteta perfecta pentru o vacanta distrusa.

Daca vom opta pentru transportul in comun putem sa ne imaginam in continuare.

Este infernal sa carati toate bagajele din tren in autobuz si tot asa. Dar sa presupunem ca ati rezolvat aspectul si ca aveti o conditie fizica foarte buna asa ca nu aveti o problema cu a transporta genti si valize.

Cu transportul in comun sunteti in primul rand constransi de programul pe care il au masinile si trenurile si de ce nu chiar si avioanele.

In autobuz sau in tren nu va puteti opri cand vreti pentru a fotografia peisajul. Daca aveti copii veti descoperi ca acestia se plictisesc si pot incepe sa faca galagie moment in care toti cei din jur se vor uita urat la voi. De asemenea, li se poate face rau si pot incepe sa vomite si din nou veti avea priviri dezaprobatoare de la cei din jur. Va trebui sa va descurcati si cu nevoile urgente la toaleta si sa le explicati celor mici ca trebuie sa astepte pana la destinatie.