Inchirieri ATV BORSA

Centru Inchirieri ATV Borsa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV BORSA - Centru Inchirieri ATV Borsa.

Descriere Centru Inchirieri ATV Borsa


Inchirieri ATV-uri Borsa - Maramures

0747.420.616 / 0743.252.179

Expeditii montane cu ATV Borsa

6 Atv-uri si echipament de protectie pentru tine


 

ATV Borsa va pune la dispozitie ATV-uri moderne pentru una sau doua persoane si va ofera bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile din Borsa si imprejurimi. Suntem pregatiti sa primim grupuri, indiferent de numarul de persoane, de la mici la mari.

Oferim tururi ghidate cu ATV-uri in Borsa oferind peisaje de vis, spectaculoase cu munti si cascade. Traseele sunt adaptate variind in dificultate si intensitate, atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Traseele noastre pot fi exact ce ai nevoie pentru intregirea vacantei tale.

De asemenea ghidul poate configura un traseu nou in concordanta cu nevoile tale. Siguranta e pe primul loc.

Traseul cel mai frecventat este Sediu-Manastirea Pietroasa- Cascada Izvor.

inchirieri atv borsa

Nu stim cat timp liber aveti, dar de aventura ne ocupam noi !

atv borsa

ATV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, balti sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

Trebuie doar sa iti faci timp liber, de aventura si distractie ne ocupam noi!

 ATV-urile au capacitatea de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Hunedoara. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.


oferta atv borsa

 

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Borsa

Centru Inchirieri ATV Borsa - Servicii de inchirieri ATV-uri drumetii montane, atv pentru calatorii montane, inchirieri SSV-uri, inchirieri atv offroad, inchiriere atv 4x4, inchiriere atv munte, excursii trasee drumetii cu atv, inchiriere atv-uri 2 persoane, inchiriere jeep offroad, atv nitro, inchiriere buggy offroad, atv motor quad, inchiriere utv, moto cross, atv hummer, atv cf moto, atv akp, atv hunter, atv linhai si multe altele. Aventura si distractia acum incepe!