Inchirieri ATV Sector 3

Centru Inchirieri ATV Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV Sector 3 - Centru Inchirieri ATV Bucuresti-Sector 3.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri ATV Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri ATV Bucuresti-Sector 3

ATV-ul (All Terrain Vehicle), este combinatia perfecta dintre o masina si o motocicleta, si este destinat in special drumetiilor in aer liber. Noi iti mai spunem doar ca nimic nu se compara cu senzatiile oferite de o drumetie cu ATV-ul pe un traseu de munte. Daca esti amator de senzatii tari, nu iti mai ramane decat sa alegi traseul cu gradul de dificultate dorit - plusul de adrenalina iti este garantat. Cu siguranta nimic nu egaleaza o plimbare cu ATV-ul intr-o zona montana si cu cat traseul parcurs este mai dificil, cu atat surplusul de adrenalina este mai mare. Imbini intr-un singur vehicul, atat siguranta unei masini pe 4 roti cat si senzatia de libertate pe care ti-o ofera o motocicleta. In plus, iti ofera posibilitatea sa ajungi in locuri in care nu poti ajunge niciodata cu masina.
Indiferent daca este campie, padure sau drumuri forestiere incarcate cu noroi, vei reusi sa iesi invingator din confruntarea cu natura. Daca nu ai mai folosit niciodata un ATV vei avea o experienta deosebita din cauza usurintei cu care se conduce. Daca esti un fan al sporturilor cu motor, iti vei da seama ca atv-urile noastre fac fata celor mai exigente cerinte. ATV-urile sunt foarte usor de folosit, super manevrabile si iti ofera senzatii tari. Toate ATV-urile au cutie de viteze automata.
Preturile sunt in functie de numarul de zile si de cate ATV-uri inchiriati. Pretul maxim este de 100 euro cu TVA inclus pentru un ATV inchiriat pentru doar o zi. Doua ATV-uri inchiriate pentru 3 zile va costa 80 euro/zi/ATV. Pentru o saptamana la munte puteti inchiria doua ATV-uri cu doar 45 euro/zi/ATV, astfel ajungeti aproape de pretul cu care se inchiriaza la munte pentru doar o ora.

 

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Bucuresti-Sector 3