Inchirieri ATV Campulung Moldovenesc

Centru Inchirieri ATV Campulung Moldovenesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV Campulung Moldovenesc - Centru Inchirieri ATV Campulung Moldovenesc.

Descriere Centru Inchirieri ATV Campulung Moldovenesc

Inchirieri ATV Campulung Moldovenesc
Trasee pentru incepatori si trasee pentru avansati
0740.361.615

Va punem la dispozitie ATV-uri moderne pentru una sau doua persoane si va ofera bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile din Campulung Moldovenesc si imprejurimi. Suntem pregatiti sa primim grupuri, indiferent de numarul de persoane, de la mici la mari.

ATV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, balti sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

inchirieri atv campulung moldovenesc

Indiferent ca sunteti expert sau incepator, ATV Campulung Moldovenesc ofera absolut obligatoriu instructajul de folosire, inainte sa plecam la drum. Siguranta dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si luam acest lucru foarte serios.

inchirieri-atv-campulung-moldovenesc

La ATV Campulung Moldovenesc va oferim si un ghid care sa va asiste (de pe un alt ATV), indrume pe cele mai bune trasee dar si sa aiba grija de siguranta dumneavoastra.

ATV-urile au capacitatea de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Suceava Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Produse

Inchirieri ATV Campulung Moldovenesc

... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Campulung Moldovenesc

Centru Inchirieri ATV Campulung Moldovenesc Centrele de inchirieri ATV-uri, partenerii portalului CentruInchrieri.ro, va ofera ATV Linhai, Import ATV, ATV CF Moto, Quad, Atv de inchiriat, ATV-uri noi si second hand, Atv de lux, ATV pentru calatorii montane