Inchirieri Atv Rupea-Viscri-Bunesti-Fiser-Dacia-Brasov-SC ERYBE MARY-FLO SRL

Centru Inchirieri ATV Fiser reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Atv Rupea-Viscri-Bunesti-Fiser-Dacia-Brasov-SC ERYBE MARY-FLO SRL - Centru Inchirieri ATV Fiser.

Descriere Centru Inchirieri ATV Fiser

Inchirieri Atv Rupea, Viscri, Bunesti, Fiser, Dacia, Brasov
Relaxare - Peisaje de vis - Adrenalină
0722.952.331

Va punem la dispozitie ATV-uri offroad si bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile in zonele din Rupea - Fiser - Dacia - Bunesti - Viscri. Traseul va fi ales in functie de preferintele fiecarui client.

inchirieri atv rupea fiser

Beneficiati de: carburant, Instructaj, Echipament de protectie si Ghid incluse. Tarif 120 lei/h.

ATV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

atv rupea drumetii fiser

ATV-urile au capacitatea de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din imprejurimile orasului Rupea.

Servicii

  • excursii ATV, ATV offroad in Rupea-Brasov-Dacia-Viscri-Fiser-Bunesti si imprejurimi
  • inchirieri ATV 4x4

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Fiser

Centru Inchirieri ATV Fiser Centrele de inchirieri ATV-uri, partenerii portalului CentruInchrieri.ro, va ofera ATV Linhai, Import ATV, ATV CF Moto, Quad, Atv de inchiriat, ATV-uri noi si second hand, Atv de lux, ATV pentru calatorii montane