Inchirieri ATV Gura Humorului

Centru Inchirieri ATV Gura Humorului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV Gura Humorului - Centru Inchirieri ATV Gura Humorului.

Descriere Centru Inchirieri ATV Gura Humorului

Timp liber nu stim cat aveti, dar aventura stim ca va doriti! Iar daca va doriti asa ceva, trebuie doar sa va faceti timp liber: o zi sau doua. De aventura ne ocupam noi!

Firma noastra pune la dispozitia clientilor ATV-uri de calitate pentru una sau doua persoane, si va ofera bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile in zonele din Gura Humorului, Voronet si partia de sky "Soimul" din Gura Humorului.

Inchirieri ATV Gura Humorului                        

ATV-urile au capacitate de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Gura Humorului . Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Inchirieri ATV Gura Humorului

ATV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber din Gura Humorului, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

Servicii

  • organizare plimbari, excursii ATV, ATV offroad in Suceava si imprejurimi
  • inchirieri ATV

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Gura Humorului