XtremeRide Bucovina - Inchirieri ATV Gura Humorului

Centru Inchirieri ATV Gura Humorului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre XtremeRide Bucovina - Inchirieri ATV Gura Humorului - Centru Inchirieri ATV Gura Humorului.

Descriere Centru Inchirieri ATV Gura Humorului

XtremeRide Bucovina
Inchirieri ATV-uri Gura Humorului
0745.059.052 / 0755.564.099

XtremeRide Bucovina iti pune la dispozitie cu 12 ATV mari, 25 ATV de marime medie si 2 UTV-uri, ghid turistic si training pentru incepatori. Indiferent de anotimp sau temperatura de afara, plimbarile cu ATV-ul prin Bucovina sunt intotdeauna spectaculoase!

Va oferim bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si drumurile montane din Bucovina, Voronet si partia de sky "Soimul" din Gura Humorului.

inchirieri-atv-gura-humorului-suceava

ATV-urile au capacitate de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Gura Humorului. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

inchiriere atvuri gura humorului

ATV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber din Gura Humorului, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

Ne revedem in parcarea de la Partia Soimul, Gura Humorului, in conditii de siguranta!

       

Servicii

  • inchirieri 12 ATV mari
  • inchirieri 25 ATV de marime medie
  • inchiriere 2 UTV-uri
  • ghid turistic si training pentru incepatori
  • organizare plimbari, excursii ATV, ATV offroad in Gura Humorului si imprejurimi

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Gura Humorului