Inchirieri ATV Adventures

Centru Inchirieri ATV Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV Adventures - Centru Inchirieri ATV Hunedoara.

Descriere Centru Inchirieri ATV Hunedoara

ATV Adventures
Inchirieri ATV-uri Hunedoara - Deva
0726.301.631

ATV Adventures va pune la dispozitie ATV-uri moderne pentru una sau doua persoane si va ofera bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile din Hunedoara si imprejurimi. Suntem pregatiti sa primim grupuri, indiferent de numarul de persoane, de la mici la mari.

inchirieri atv hunedoara deva

Nu stim cat timp liber aveti, dar de aventura ne ocupam noi !

inchiriere atv 4x4 hunedoara

ATV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, balti sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

Trebuie doar sa iti faci timp liber, de aventura si distractie ne ocupam noi!

 ATV-urile au capacitatea de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Hunedoara. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Servicii

  • inchirieri ATV
  • excursii ATV, ATV offroad in Hunedoara, Deva, Almasu Mic, Muntii Poiana Rusca, Tinutul Padurenilor, Valea Nandrului, Racastia, Pestisu Mic si imprejurimi

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Hunedoara