Inchirieri Atv-uri, Utv-uri si Biciclete in Moeciu de Sus - Bran - Brasov

Centru Inchirieri ATV Moieciu de Sus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Atv-uri, Utv-uri si Biciclete in Moeciu de Sus - Bran - Brasov - Centru Inchirieri ATV Moieciu de Sus.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri ATV Moieciu de Sus
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri ATV Moieciu de Sus


Inchirieri Atv-uri, Utv-uri si Biciclete in Moieciu de Sus - Bran - Brasov

 

Firma noastra pune la dispozitia clientilor ATV-uri, UTV-uri si biciclete de calitate pentru una sau doua persoane, si va ofera bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile in zonele din Moieciu de Sus-Bran-Brasov.

Timp liber nu stim cat aveti, dar aventura stim ca va doriti! Iar daca va doriti asa ceva, trebuie doar sa va faceti timp liber: o zi sau doua. De aventura ne ocupam noi!

 

ATV-urile si UTV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

 

ATV-urile au capacitatea de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Brasov. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Servicii

  • organizare plimbari/excursii ATV/off road in zona Moieciu de Sus-Bran-Brasov si imprejurimi
  • inchirieri ATV, UTV si biciclete