Inchirieri Atv-uri, Utv-uri si Biciclete in Moeciu de Sus - Bran - Brasov

Centru Inchirieri ATV Moieciu de Sus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Atv-uri, Utv-uri si Biciclete in Moeciu de Sus - Bran - Brasov - Centru Inchirieri ATV Moieciu de Sus.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri ATV Moieciu de Sus
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri ATV Moieciu de Sus


Inchirieri Atv-uri, Utv-uri si Biciclete in Moieciu de Sus - Bran - Brasov

 

Firma noastra pune la dispozitia clientilor ATV-uri, UTV-uri si biciclete de calitate pentru una sau doua persoane, si va ofera bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile in zonele din Moieciu de Sus-Bran-Brasov.

Timp liber nu stim cat aveti, dar aventura stim ca va doriti! Iar daca va doriti asa ceva, trebuie doar sa va faceti timp liber: o zi sau doua. De aventura ne ocupam noi!

 

ATV-urile si UTV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

 

ATV-urile au capacitatea de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Brasov. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Servicii

  • organizare plimbari/excursii ATV/off road in zona Moieciu de Sus-Bran-Brasov si imprejurimi
  • inchirieri ATV, UTV si biciclete
Centru Inchirieri ATV Moieciu de Sus - Servicii de inchirieri ATV-uri drumetii montane, atv pentru calatorii montane, inchirieri SSV-uri, inchirieri atv offroad, inchiriere atv 4x4, inchiriere atv munte, excursii trasee drumetii cu atv, inchiriere atv-uri 2 persoane, inchiriere jeep offroad, atv nitro, inchiriere buggy offroad, atv motor quad, inchiriere utv, moto cross, atv hummer, atv cf moto, atv akp, atv hunter, atv linhai si multe altele. Aventura si distractia acum incepe!