Inchirieri ATV Ologeni

Centru Inchirieri ATV Ologeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV Ologeni - Centru Inchirieri ATV Ologeni.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri ATV Ologeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri ATV Ologeni

Inchiriez ATV-uri. Organizez plimbari cu ATV-uri in Sat Ologeni (Judet Prahova, comuna Poienarii Burchii) la 45 km de Bucuresti. Se merge in plimbari pe raul Ialomita si in padurile din imprejurimi. Pretul este in functie de puterea ATV-ului. Avem ATV-uri de 300cc, 400cc, 500cc. Se poate merge fara permis, inclusiv copii, deoarece nu se merge pe drumuri publice.

Se inchiriaza minim o ora si tariful este negociabil. Pret informativ pentru un ATV de 500 este de 150 ron pe ora. Pentru cele de 300 si pentru cele de copii pretul este de 100 ron.

ATV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

Centru Inchirieri ATV Ologeni - Servicii de inchirieri ATV-uri drumetii montane, atv pentru calatorii montane, inchirieri SSV-uri, inchirieri atv offroad, inchiriere atv 4x4, inchiriere atv munte, excursii trasee drumetii cu atv, inchiriere atv-uri 2 persoane, inchiriere jeep offroad, atv nitro, inchiriere buggy offroad, atv motor quad, inchiriere utv, moto cross, atv hummer, atv cf moto, atv akp, atv hunter, atv linhai si multe altele. Aventura si distractia acum incepe!