Inchirieri ATV Onesti

Centru Inchirieri ATV Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri ATV Onesti - Centru Inchirieri ATV Onesti.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri ATV Onesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri ATV Onesti

De la introducerea sa in anii 80′, paintball a devenit un fenomen international. Entuziastii au format echipe, au intemeiat ligi si au organizat campionate ale jocului. Jocul este departe de a avea popularitatea sporturilor traditionale, cum ar fi baschetul sau fotbalul, dar mereu apar noi terenuri de joc si organizatii. Ceea ce-l deosebeste de celelalte sporturi este echipamentul necesar: nu gasesti pusti si proiectile cu vopsea la prea multe sporturi traditionale.

 

Acesta este un sport de intarire a caracterului, in care jucatorii invata despre spiritul de echipa, castiga incredere in ei insisi, dezvolta abilitati de lideri, si se distreaza, eliberandu-se in acelasi timp de stres. Din ce in ce mai mult, marile companii descopera beneficiile participarii personalului si conducerii firmei la astfel de jocuri, in locul traditionalelor picnicuri.Paintball este un sport interesant, si mai presus de orice, inseamna distractie! Este o oportunitate de a uita de responsabilitatile cotidiene si de a regasi gustul distractiei. Cand adrenalina incepe sa creasca nu poti sa nu te indragostesti de fiorul jocului!

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Onesti