ANADAVTUR INTERPREST SRL

Centru Inchirieri ATV Predeal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ANADAVTUR INTERPREST SRL - Centru Inchirieri ATV Predeal.

Descriere Centru Inchirieri ATV Predeal

ANADAVTUR INTERPREST SRL
Inchirieri ATV-uri | Cazare Sinaia
0730.444.610

Program de lucru
Iarna: luni-duminica: 09:00 - 17:00
Vara: luni-duminica: 09:00 - 20:00
Tarife: 150 lei/ora

inchirieri atv predeal brasovFirma noastra pune la dispozitia oaspetilor un depozit de echipament de schi, precum si un serviciu de inchirieri biciclete si ATV-uri, precum si bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile in zonele din Predeal.

Timp liber nu stim cat aveti, dar aventura stim ca va doriti! Iar daca va doriti asa ceva, trebuie doar sa va faceti timp liber: o zi sau doua. De aventura ne ocupam noi!

ATV-urile si UTV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

ATV-urile au capacitatea de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Sinaia. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Servicii

  • excursii ATV, ATV offroad in Predeal - Sinaia - Azuga - Busteni si imprejurimi
  • inchirieri ATV
  • Cazare Sinaia: Casa Ana, Casa Adina, Pensiunea Codrului

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Predeal