ANADAVTUR INTERPREST SRL

Centru Inchirieri ATV Sinaia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ANADAVTUR INTERPREST SRL - Centru Inchirieri ATV Sinaia.

Descriere Centru Inchirieri ATV Sinaia

ANADAVTUR INTERPREST SRL
Inchirieri ATV-uri | Cazare Sinaia
0730.444.610 

Program de lucru
Iarna: luni-duminica: 09:00 - 17:00
Vara: luni-duminica: 09:00 - 20:00
Tarife: 150 lei/ora

inchirieri atv sinaiaFirma noastra pune la dispozitia oaspetilor un depozit de echipament de schi, precum si un serviciu de inchirieri biciclete si ATV-uri, precum si bucuria unei plimbari in aer liber prin padurile si dealurile in zonele din Sinaia - Busteni - Azuga

Timp liber nu stim cat aveti, dar aventura stim ca va doriti! Iar daca va doriti asa ceva, trebuie doar sa va faceti timp liber: o zi sau doua. De aventura ne ocupam noi!

ATV-urile si UTV-urile sunt destinate in special drumetiilor in aer liber, fiind vehicule care iti ofera posibilitatatea sa ajungi in locuri in care masina nu are nici o sansa, fie ca e padure, campie sau sosea, fie ca e munte, mare sau teren accidentat, vei reusi cu siguranta sa iesi invingator din aceasta batalie cu natura.

ATV-urile au capacitatea de a transporta cu usurinta 2 persoane chiar si pe zonele inclinate, fiind ideale pentru drumetii pe dealurile sau padurile din Sinaia. Excursiile cu atv-urile se vor desfasura pe drumuri forestiere, dealuri sau prin padure. Traseul va fi ales in functie de indemanarea fiecarui client.

Servicii

  • excursii ATV, ATV offroad in Sinaia - Azuga - Busteni si imprejurimi
  • inchirieri ATV
  • Cazare Sinaia: Pensiunea Nicolas, Casa Ana, Casa Adina, Pensiunea Codrului

Produse

Închirieri ATV Sinaia

Plateste online prin EuPlatesc.ro ... detalii produs

Galerie foto Centru Inchirieri ATV Sinaia