Inchirieri Auto Arad

Centru Inchirieri Auto Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Auto Arad - Centru Inchirieri Auto Arad.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Arad

Infiintata in aprilie 2010, agentia de inchirieri masini Arad rent a car Arad va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi la preturi oneste. Agentia de inchirieri masini Arad Rent a Car Arad va ofera gratis livarea autoturismului pe toata raza orasului Arad.

Compania Autonom Rent a Car este lider national in domeniul serviciilor de inchirieri masini, avand o retea de 33 de centre de inchirieri in 23 de orase si un parc auto de peste 800 de autoturisme noi. De asemenea ne oferim serviciile in principalele aeroporturi din tara: "Henri Coanda" - Otopeni si aeroportul Baneasa in Bucuresti, aeroportul din Cluj, cel din Timisoara, aeroportul din Bacau si aeroportul din Constanta. Am reusit sa atingem si ne mentinem pozitia de top pe piata serviciilor de inchirieri masini respectand o serie de valori fundamentale pentru serviciile Autonom.

 

Galerie foto Centru Inchirieri Auto Arad

Centru Inchirieri Auto Arad Centrele de inchirieri auto, partenerii portalului CentruInchrieri.ro, va ofera chirie auto, rent a car, inchiriez masini, inchiriez camioane, inchiriez platforma, dacia, logan, limuzina, dube de inchiriat, camioane cu prelata de inchriat,