Inchirieri Auto Brasov

Centru Inchirieri Auto Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Auto Brasov - Centru Inchirieri Auto Brasov.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Brasov

FII SIGUR CA FACI CEA MAI BUNA ALEGERE atunci cand vrei sa inchiriezi o masina!

Cu acest slogan intram pe piata de inchirieri masini Brasov - rent a car Brasov si nu vrem sa ramana doar un slogan, ci sa devina o certitudine!

Desi suntem o echipa tanara, ne-am propus inca de la inceput sa oferim in aceasta perioada critica cele mai calitative servicii de inchirieri masini la preturi cat mai avantajoase şi sa raspundem asteptarilor clientilor la un nivel cat mai inalt.

Astfel toate masinile noastre benficiaza de Asistenta rutiera 24 de ore din 24, sunt asigurate RCA si CASCO si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate. La cerere, masinile pot fi accesorizate cu navigatii GPS, scaune pentru copii, lanturi antiderapante, detectoare de radar, statii auto, suporti pentru schiuri sau cutii porbagaj.

Serviciul de rent a car ofera spre inchiriere masini de clasa mica (Chevrolet Spark), clasa medie (Chevrolet Aveo/ Opel Astra) sau microbuze (Opel Vivaro), cu sau fara sofer.

Compania noastra ofera de asemenea si posibilitatea de a inchiria masini petermen lung la preturi reale.

In scopul unei transparente totale, echipa INTERCARRO a conceput un program avansat de rezervari masini online cu ajutorul caruia puteti afla pe loc ce masini sunt disponibile in perioada dorita de dumneavoastra si costul total al inchirierii acestora, fara alte taxe ascunse, astfel economisind timp si bani.

Misiunea noastra este de a deveni numarul 1 in servicii de inchirieri masini din Brasov.

Galerie foto Centru Inchirieri Auto Brasov