Inchirieri Auto Sector 6

Centru Inchirieri Auto Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Auto Sector 6 - Centru Inchirieri Auto Bucuresti-Sector 6.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Bucuresti-Sector 6

Biroul Bucureti City Centre, din cadrul hotelului Marriott, este condus de managerul Paul Ghita. Daca va aflati in Bucuresti, centrul economic, politic si administrativ al Romaniei, si aveti nevoie de un autovehicul pentru vizitarea obiectivelor turistice din zona, va asteptam cu o oferta diversificata la tarife accesibile. Bucurestiul, cunoscut in perioada interbelica drept micul Paris, este un oras vibrant, dinamic si plin de obiective culturale si turistice. Daca doriti sa luati pulsul orasului treceti prin parcul Herastrau sau Cismigiu, mergeti in Centrul Vechi pentru un repaos la terasa si nu uitati ca puteti vizita si Casa Poporului, Muzeul Antipa sau monumente istorice precum Biserica Kretzulescu de langa Palatul Regal sau Biserica Domneasca din apropierea Centrului Vechi.

Inchiriaza o masina de la Sixt rent a car Romania si participa la primul festival de comedie international - Bucharest Comedy Week 2014. Acest eveniment este organizat de ARCUB (Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti) si se va desfasura in perioada 22-28 septembrie in Bucuresti.