Inchirieri Auto Focsani

Centru Inchirieri Auto Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Auto Focsani - Centru Inchirieri Auto Focsani.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Focsani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Focsani

Auto Mond srl infiintata in anul 1999 are ca obiect principal de activitate comercializarea piselor auto, second hand si noi, din dezmembrari. In decursul anilor, pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, am diversificat gama de servicii oferite: vanzare de piese auto noi, vanzari de masini avariate, tractari auto, serviciu Rent a Car, depoluari, eliberare de certificate de distrugere etc.

Parcul auto Auto Mond este amplasat pe soseaua de centura a orasului Focsani, Judetul Vrancea, fiind usor accesibil si celor care tranziteaza zona dinspre Bucuresti spre Bacau si toata Moldova. Puteti beneficia de sprijin si consultanta in alegerea piesei sau subansablului dorit, punand in serviciul dumneavoastra atat experienta acumulata cat si seriozitatea necesara dezvoltarii unei relatii bazata pe incredere si respect reciproc. Importam masini noi, in special marca Renault si Logan, cu mici incompatibilitati de fabricatie, pe care le dezmembram in parcul nostru pentru vanzarea pieselor.