Inchirieri auto Iasi

Centru Inchirieri Auto Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri auto Iasi - Centru Inchirieri Auto Iasi.

Daca aveti nevoie de: Centru Inchirieri Auto Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Centru Inchirieri Auto Iasi

Dispunem de o flota auto variata in Iasi, cu masini, microbuze si autocare neinscriptionate si bine intretinute. Astfel, agentia noastra va ofera servicii de inchirieri auto in Iasi / rent a car Iasi pentru vacante sau calatorii de afaceri. Serviciile noastre de rent a car sunt disponibile si in aeroportul Iasi, fara costuri suplimentare.

Soferi amabili, vorbitori de limbi straine si cu experienta in turism si servicii corporate va stau la dispozitie pentru inchierieri auto cu sofer in Iasi si pentru transferuri catre aeroportul Iasi, Bucuresti, Bacau, Suceava-Bucovina, Chisinau-Republica Moldova sau catre orice alta destinatie, la cerere.

Tarife speciale de week-end pentru rent a car in Iasi: 5% REDUCERE

Inchiriati in week-end o masina din clasele Economic si Intermediar si beneficiati de reducerea oferita de biroul nostru de rentacar in Iasi. Oferta este valabila pentru inchirieri auto in Iasi de min. 3 zile, in intervalul Joi - Vineri - Sambata - Dumnica - Luni. Reducerea se acorda fata de tarifele standard de inchiriere afisate pe site si nu se cumuleaza cu alte oferte speciale.

Galerie foto Centru Inchirieri Auto Iasi

Centru Inchirieri Auto Iasi Centrele de inchirieri auto, partenerii portalului CentruInchrieri.ro, va ofera chirie auto, rent a car, inchiriez masini, inchiriez camioane, inchiriez platforma, dacia, logan, limuzina, dube de inchiriat, camioane cu prelata de inchriat,